Asociatia Romana pentru Studiul Durerii

Termeni legali

Proprietate intelectuala

Continutul www.arsd.ro este proprietatea Asociatiei Romane pentru Studiul Durerii si nu poate fi reprodus in scopuri comerciale fara acordul scris al asociatiei. Asociatia Romana pentru Studiul Durerii defineste prin CONTINUT toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice, impreuna cu totalitatea componentelor site-ului.

Referintele www.arsd.ro catre continut extern (alte site-uri) nu fac obiectul acestui document. Referintele altor site-uri catre paginile www.arsd.ro sub forma de link sunt permise numai cu acordul scris al Asociatiei Romane pentru Studiul Durerii.

Este interzisa folosirea informatiilor prezente pe site despre membrii Asociatiei Romane pentru Studiul Durerii.

 

Securitate

Asociatia Romana pentru Studiul Durerii declara ca s-au depus toate eforturile pentru a se asigura ca materialele prezentate pe site nu contin secvente de cod potential daunatoare. Cu toate acestea, avand în vedere ca Asociatia Romana pentru Studiul Durerii nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor transferate prin Internet, utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat site-ul www.arsd.ro sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale prezente pe site.

 

Limitarea raspunderii

Utilizarea informatiilor prezente pe site se face pe propria raspundere a utilizatorilor. Asociatia Romana pentru Studiul Durerii nu fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea site-ului www.arsd.ro

Materialele prezentate pe site reprezinta rezultatul studiului autorilor si trebuie considerate ca atare. Asociatia Romana pentru Studiul Durerii nu isi asuma nici o responsabilitate pentru exactitatea stiintifica a acestor materiale.

Asociatia Romana pentru Studiul Durerii isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor Asociatiei Romane pentru Studiul Durerii sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.

Asociatia Romana pentru Studiul Durerii isi rezerva dreptul de a modifca in orice moment continutul site-ului si al prezentului document fara acord prealabil.

Prin accesarea paginilor prezente pe site va exprimati acordul fata de termenii legali prezentati mai sus. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu conditiile prezentului document, va rugam sa incetati accesarea site-ului www.arsd.ro.